Amintim cateva din studiourile TV cu care colaboram pe segmentul de transport programe tv in retelele de distributie prin cablu.
La adresa webmobile.xdev.ro puteti accesa stream-uri live ale catorva dintre televiziunile cu care colaboram.

Antena 1 Iasi
Colaboram de peste 3 ani cu studioul local Antena 1 Iasi, pentru care facem transport over IP catre majoritatea retelelor CATV din judetul Iasi, exclusiv pe solutii proprii.

Tele Moldova Plus
Tele Moldova Plus, o televiziune regionala nou aparuta, dar cu o echipa experimentata in culise, a avut incredere in solutiile oferite de noi inca de la infiintare. Astfel, le-am oferit tot necesarul pentru a transporta imagini live intre cele doua studiouri, din Piatra Neamt si din Iasi, pentru a transporta programul sau in peste 100 de retele CATV, pentru a fi prezenti online pe PC si dispozitive mobile si pentru a realiza transmisiuni live. Urmariti programul Tele Moldova Plus dand click pe sigla.

Bit TV Pascani
Primul program local din municipiul Pascani, care ne-a solicitat suportul si acum este prezent in aproape toate retelele CATV din judetul Iasi. Bit-TV beneficiaza si de un serviciu de streaming online live, non-stop oferit tot cu solutii proprii. Urmariti programul BitTV cu click pe sigla din stanga.

1TV Bacau
Odata demarat proiectul nostru de transport, acesta a avut succes si am fost solicitati in toata zona Moldovei. Asa am avut placerea de a ne alatura celor de la 1TV Bacau in diverse proiecte.

Prima TV Iasi
La scurta vreme dupa inceperea colaborarii cu studioul Antena 1 Iasi, i-am castigat de parteneri si pe cei din echipa Prima TV Iasi. Le-am oferit solutii de transport al programului propriu in retelele CATV din judet si echipamente necesare transmisiunilor live.

Diginet Botosani
Suntem bucurosi sa avem parteneri precum Diginet Botosani. Impreuna cu echipa lor, am dezvoltat un proiect ambitios de head-end TV Digital in care noi am oferit solutia de demultiplexare si remultiplexare a canalelor cu optiuni avansate de administrare si gestiune a fluxurilor TS.

Litoral TV
Dupa cum bine ne-au recomandat produsele si serviciile oferite studiourilor TV din toata zona Moldovei, am castigat si primul nostru partener din zona Dobrogei, studioul Litoral TV.

Vox TV Galati
Vox TV Galati desfasoara un proiect de extindere a ariei de acoperire a canalului propriu regional si noi le suntem alaturi oferindu-le solutii si consiliere.

Actualitatea TV Pascani
Actualitatea este al doilea canal local din municipiul Pascani, si cu ajutorul nostru si-a marit numarul de telespectatori fiind prezent pe majoritatea retelelor CATV din apropiere. Pentru a urmari live dati click pe sigla.